Vi sørger for god og sikker stykgodstransport

Godstransport i Danmark og hele Europa

Er du på udkig efter professionelle og pålidelige vognmænd, der kan tage kyndigt hånd om din godstransport? Så er vi ved Morten Holmann Transport ApS dit sikre valg af samarbejdspartner. Vi har i snart 20 år arbejdet med stykgodstransport og leveret gods i hele Danmark samt til lande som England, Frankrig, Spanien og resten af Europa.


Vi tilbyder stykgodstransport fra vores base i Gelsted, tæt på Aarup, på Fyn. Her har vi vores garage seks moderne og professionelle lastbiler, der kan fragte forskellige former for gods. Du kan derfor trygt stole på, at vi henter og leverer efter tidsplanen og tager ordentligt hånd om dit gods, så det kommer sikkert frem.

Vi transporterer alle slags gods

Uanset hvad du skal have hjælp til at fragte – og hvor langt det skal transporteres – så tager vi os af det for dig. Vi transporterer alt lige fra tøj og tæpper til maskindele, byggematerialer og biobrændsel. Og hvis du leder efter godstransport af varer, der kræver en speciel temperatur, så tilbyder vi også køletransport.


Hvis du hyrer os til at stå for din stykgodstransport, så får du en fast samarbejdspartner, der kommer til at tage sig af dine transportopgaver de næste mange år. Vi sætter nemlig en stor ære i at holde på vores kunder ved altid at levere en vedkommende service i særklasse – uanset om du ringer til os, vi er ude og hente dit gods ved din leverandør, eller vi kommer for at aflevere det hos dig.

Kontakt os for en pris på stykgodstransport

Kunne du tænke dig at hyre os til at varetage din opgaver med godstransport, så skal du være velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag! Vi sidder altid klar til at tage imod din forespørgsel, så du nemt og hurtigt kan få sendt dit gods afsted.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du en opgave,
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Morten Holmann Transport ApS

Rolundvej 25

5591 Gelsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 22 48 05 40

E-mail: info@holmanntransport.dk

CVR: 40247742

Telefontider

Vi tager imod opkald og besvarer mails døgnet rundt - alle ugens dage