Flistransport til varmeværker i hele landet

Vi transporterer flis og træaffald til varmeproduktion

Driver du et varmeværk, og leder du derfor efter en trofast og pålidelig samarbejdspartner, der kan transportere træflis ud på dit værk? Så er du kommet til det helt rette sted. Ved Morten Holmann Transport ApS tilbyder vi nemlig punktlig og pålidelig flistransport. Vi hjælper således med at sørge for, at dine fjernvarmeproduktion altid har flis og træaffald til rådighed.


Fra vores garage i Gelsted nær Aarup på Fyn kører vores kompetente og altid imødekommende vognmænd rundt til savværker og andre flisproducenter i hele Danmark – og leverer til dit varmeværk, uanset hvor det er i landet.

Hold produktionen godt i gang med vores transport af træflis

I driften af et varmeværk er det utroligt vigtigt, at der altid er biomasse nok, bl.a. i form af træflis og træaffald, til at holde varmeproduktionen i gang. Som din samarbejdspartner til flistransport hjælper vi dig med at holde godt gang i produktionen, og vi leverer flis fra lige præcis den producent eller det savværk, du benytter dig af.


Vi har i snart 20 år kørt land og rige rundt med forskelligt gods og varer, og vi er derfor også klar til at tage os af dine transportopgaver, herunder flistransport.
Ved at benytte dig af os til dine transportopgaver, vælger du en erfaren vognmand, der vægter det gode samarbejde højt. Vi ønsker at være fleksible og imødekommende overfor dine behov, så du altid kan regne med, at vi leverer efter dine ønsker og behov.

Book din flistransport hos os i dag!

Skal vi tage os af dine opgaver med transport af træflis, så skal du blot ringe eller skrive til os i dag! Vi er altid klar til at høre mere om, hvad du har brug for transport af, så vi kan tage os af opgaven hurtigst muligt. Når du har sat os ind i opgavens omfang, så udformer vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du en opgave,
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Morten Holmann Transport ApS

Rolundvej 25

5591 Gelsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 22 48 05 40

E-mail: info@holmanntransport.dk

CVR: 40247742

Telefontider

Vi tager imod opkald og besvarer mails døgnet rundt - alle ugens dage