Eksportkørsel for industri og erhverv

Vores chauffører giver den bedste service

Leder du efter en vognmand, som tilbyder eksportkørsel? Hos Morten Holmann Transport ApS udfører vi en bred vifte af transportopgaver i Danmark, men også til hele Europa såsom EU og England. I vores garage i Gelsted, der ligger tæt på Aarup, på Fyn har vi seks lastbiler, hvoraf tre tager sig af vores kørsler til udlandet. Vores vognmænd er derfor yderst kompetente til eksportkørsel.


Det er vigtigt for os at have en tæt kontakt med vores kunder, så de ved, hvem vi er, når vi kommer for at hente eller levere fragt. Samtidig sætter vi en ære i at holde på vores kunder, og derfor kan du altid forvente den bedste service fra vores chauffører, der møder dig med et smil og et ønske om at indfri dine forventninger.

Vi tilbyder eksportkørsel i hele Europa

Hovedparten af vores eksportkørsel er til lande i EU og til England. Vi kører i hele Europa, og vi har bl.a. varetaget transportopgaver til Frankrig, Spanien og Storbritannien.
Vi kører ud med en bred vifte af stykgods og materialer. Vi kan også tilbyde eksportkørsel med varer, der skal være på køl, eksempelvis fødevarer og blomster.

Uanset hvad du skal have fragtet rundt i Europa, så er vi klar til at hjælpe dig med det.
Vi har over 15 års erfaring med diverse transportopgaver. Derudover har vognmand og stifter Morten Holmann endnu flere års erfaring som chauffør. Vi prioriterer en god kundeservice og kommunikation højt og finder altid den bedste løsning i samarbejde med dig som kunde.

Kontakt os for at høre om vores internationale transport

Du er altid velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder, og om dine ønsker og behov. Du er også velkommen til at bestille transport med det samme, hvis du ønsker kvalitet til en fornuftig pris. Vi sender naturligvis gerne et uforpligtende tilbud, som tager højde for alle dine ønsker og behov for eksportkørsel.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du en opgave,
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Morten Holmann Transport ApS

Rolundvej 25

5591 Gelsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 22 48 05 40

E-mail: info@holmanntransport.dk

CVR: 40247742

Telefontider

Vi tager imod opkald og besvarer mails døgnet rundt - alle ugens dage