Køletransport tilpasset dine behov

Vi transporterer ved forskellige temperaturer

Skal du have fragtet fødevarer, blomster og planter eller andet gods, der kræver nedkøling, mens det bliver transporteret? Så kan vi ved Morten Holmann Transport ApS hjælpe dig med køletransport af dine varer. Uanset om dit gods blot skal nedkøles, eller det skal holdes helt frossent, så har vi de nødvendige containere og installationer i vores vogne, til at klare opgaven.


Siden 2005 har vi tilbudt køletransport fra vores garage i Gelsted tæt ved Aarup på Fyn, hvor vores seks store lastbiler holder. Vi kører dog hele landet rundet – og også til destinationer i Europa – når vi fragter forskellige varer og andet gods.

Beskyt dit gods med køletransport

Hvis du skal have transporteret mejeriprodukter, kød, blomster eller andre varetyper, der kræver en helt specifik temperatur, hvis ikke det skal rådne eller visne, så er køletransport nødvendig for dig. Uanset om det skal bare skal fragtes fra den ene side af Storebælt til den anden, eller om det skal transporteres helt til Sydeuropa.


Når vi tager os af dit gods og dine varer, ser vi det som vores fornemmeste opgave at passe godt på det, mens det er i vores varetægt, og levere det til tiden. Samtidig vil du hos os altid blive mødt af en pålidelig og imødekommende vognmand, der er klar til at tage sig af din opgave. På den måde ønsker vi nemlig at blive din foretrukne partner til køletransport, som du vender tilbage til igen og igen.

Ring til os for at høre mere

Hvis du vil høre mere om vores arbejde med køletransport, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud på transport af dine varer, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Når du har sat os ind i dine ønsker og behov, kan vi skræddersy en pris til dig, så vi kan komme godt i gang med vores samarbejde.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du en opgave,
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Morten Holmann Transport ApS

Rolundvej 25

5591 Gelsted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 22 48 05 40

E-mail: info@holmanntransport.dk

CVR: 40247742

Telefontider

Vi tager imod opkald og besvarer mails døgnet rundt - alle ugens dage